Bedrijfsmassage


EEN VERSTANDIGE EN LONENDE INVESTERING IN UW BEDRIJF

Medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter en hun verzuim is minder. Door toenemende werk- en prestatiedruk is het van belang dat u op het werk preventief mogelijkheden aanbiedt om uw personeel gezond, gemotiveerd en fit te houden. Shiatsu is een krachtige en effectieve ondersteuning van uw gezondheidsbeleid.
Een zieke medewerker kost gemiddeld € 250,- per dag.
Evenveel als één jaar lang eens per maand een stoelmassage.
Bovendien is stoelmassage eenvoudig in te passen in uw bedrijf. Stoelmassage is aftrekbaar van de belasting, mits het opgenomen is in het ARBO plan.

Demonstratie stoelmassage
Vraag vrijblijvend een demonstratie aan via
e-mail: info@massagepraktijksneek.nl
of bel: 06-10954416.

AANBIEDING
Om de stoelmassage in uw bedrijf te introduceren bied ik u één dag stoelmassage op proef aan. Ik verzorg deze dag stoelmassages met 25% korting zonder verdere verplichtingen. Mocht u daarna besluiten mij op regelmatige basis in te huren dan krijgt u op deze proefdag 50% korting.


Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat investeren in stoelmassage op regelmatige basis werkgerelateerde klachten tegengaat en daardoor ziekteverzuim verminderd. Shiatsu heeft een regulerende werking op het zenuwstelsel waardoor de orgaanfunctie verbetert en spierspanning verminderd.
* Minder fysieke en psychische klachten: stoelmassage   vermindert klachten ontstaan door stress, eenzijdige   werkhouding en steeds herhaalde bewegingen.
* Lager ziekteverzuim: stoelmassage werkt ontspannend en   weerstandverhogend.
* Verhoging productiviteit: wie goed in zijn vel zit presteert beter.
* Een prettige werksfeer: het bedrijf toont interesse voor ieders   welzijn en gezondheid.
* Preventief: regelmatige stoelmassage verbetert gezondheid en   bewustwording van de werkhouding.

U kunt kiezen uit Stoelmassage of indien gewenst Shiatsu op een behandeltafel op de werkplek. Het is zowel preventief als bij bestaande klachten inzetbaar en met meetbaar resultaat.

STOELMASSAGE ofwel STOELSHIATSU
Een goed verwarmde, liefst rustige ruimte in uw bedrijf, wordt in een handomdraai een massageruimte. De speciale massagestoel wordt opgesteld en u gaat zitten met al uw kleren aan. Stress en spanningen verminderen door de effectieve drukpuntmassage van uw hoofd; nek; schouders; armen en rug. Zo kunnen u en uw medewerkers weer verkwikt, ontspannen, energiek en alert aan het werk.
U kunt kiezen uit:
- Preventieve stoelshiatsu
- Klachtgerichte stoelshiatsu

Preventieve Stoelshiatsu
Preventieve stoelmassage is een korte ontspannende en activerende massage om stress te voorkomen. Het is een uitstekende manier om de productiviteit en gezondheid van medewerkers op peil te brengen. Er is aandacht voor de belangrijkste spanningspunten als gevolg van bijvoorbeeld de werkhouding.
Na de stoelmassage voelt men zich ontspannen en verfrist.
Duur: 20 minuten

Klachtgerichte Stoelshiatsu
Met klachtgerichte stoelshiatsu pak ik bestaande klachten van uw medewerkers aan. Klachten die daadwerkelijk tot ziekteverzuim kunnen leiden zijn: hoofdpijn; migraine; nek- en schouderklachten; RSI/CANS; slecht slapen; vermoeidheid.
Deze klachtgerichte stoelmassage wordt eveneens uitgevoerd op de massagestoel.
Duur: 30 minuten

Shiatsu op de behandeltafel
Shiatsu op de behandeltafel is voor medewerkers die een meer intensieve behandeling wensen. Tijdens deze behandeling kan gerichter ingegaan worden op gezondheidsklachten die niet met stoelshiatsu te behandelen zijn. Denk hierbij aan: klachten aan benen; spijsverteringsklachten; slecht slapen of
niet lekker in uw vel zitten.
Duur: 60 minuten

Behandelfrequentie
U dient zich af te vragen wat uw doel is als u van de bedrijfsmassage gebruik gaat maken. Wilt u een eenmalige geste doen naar uw personeel of wilt u investeren in uw personeel om deze zo goed mogelijk te laten functioneren?
Let wel: De kracht van bedrijfsmassage zit in de regelmaat.

Fiscaal voordeel
De kosten voor stoelmassage zijn fiscaal aftrekbaar wanneer:
* u een ARBO plan heeft
* de stoelmassage daar in redelijkheid deel van uitmaakt
* de stoelmassage plaats vindt in werktijd
* de werknemer geen eigen bijdrage verschuldigd is
* er geen sprake is van een aanmerkelijke privé besparing voor de werknemer

Voor meer fiscale informatie zie: www.belastingdienst.nl/zakelijk/loonheffingen/...

Tarieven
De tarieven zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de frequentie en de duur van de behandelingen. Ik bied maatwerk dat afgestemd is op uw wensen. Al vanaf € 20,- (excl. 21% btw) per massage van 20 minuten. Zoals bij vele diensten of producten geldt ook voor stoelmassage: hoe meer stoelmassages uw bedrijf afneemt hoe scherper de massages geprijsd zijn.
Graag bekijk ik samen met u uw wensen en doe ik u op basis daarvan een passende offerte toekomen.

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN